Ny drejning paa kaffe Filiter Blomster.


Jeg har lavet kaffefilter blomster med børn i mange år! Vi har fremvist en version af dem ved hjælp af frugtfarve til at farve dem på episode 110 af Creative Juice. Nu er vi ved hjælp af maling og glitter maling for at tilføje den dristige pop af farve til blomsterne. For vasen vi genbrugt en chip kan. Dåsen var beklædt i Mod Podge, omviklet med papir og dekoreret med Popsicle pinde og papir blomster. Dette projekt blev udviklet til Plaid ..... Gå ind på dette link for at se alle vores Plaid projekter.

Lad os gøre!
For Vase: Flower Print Scrapbook Paper 12X12
Chip Tube - renses (Pringles fungerer godt)
Saks
Lineal og blyant
Skum Paintbrush
Mod Podge ® Matte
2 Træ Popsicle Sticks
FolkArt ® akrylfarver - Citrus Grøn
Craft Lim
Papir Blomster, knapper, Skrot Bånd


Steps:
1. Pak scrapbog papir rundt om renset chippen kan. Klip papiret til at passe rundt om kan med lidt over hænge på enderne. Coat bagsiden af ​​papiret med Mod Podge. Placer papiret på chippen kan. Top-coat med et lag Mod Podge. Brug dine fingre til at trykke ud eventuelle luftbobler. Glat din penselstrøg. Lad det tørre.

2. Mal Popsicle pinde Citrus Green. Lad det tørre. Skær en af ​​de pinde i halve. Lim holder sig til den chip kan i stil med blomsterstængler.

3. Lim blomster og knapper til blomsterstængler. Lim bånd rundt om toppen af ​​chip kan.

For FlowersScrap båndet kaffefiltre (2 pr blomst)
Voks papir
FolkArt ® Extreme Glitter ™ - Turkis
FolkArt ® Kunstnere Pigmenter ™ - Aqua
Skum Paintbrush
Bamboo Spid (1 pr blomst)
Grøn Garn (1 / 2 værftet pr blomst)
Instruktioner

Steps:
1. For hver blomst, du bliver nødt til at male to kaffefiltre. Åben og flad filtrene. Læg dem på bagepapir. Dry-pensel male blomster. Begynd med en lille mængde af Aqua maling på din pensel. Let maling filtrene arbejde fra indersiden af ​​cirklen til den yderste kant. Lad blanktegn at tilføje højdepunkter til blomsterne.

2. Tilføj glitter højdepunkter på tilfældigt male et lag Turkis Extreme Glitter over filtre.

Placer de to filtre forkerte-sider sammen. Pierce midten med bambus spyd. Skub filtrene til næsten slutningen af ​​spyd. Tilføj en dråbe lim og kradser filtrene til at danne en blomst.

Bind et stykke garn rundt i bunden af ​​blomsten. Vikl garnet omkring bunden af ​​blomsten og til spyd-stammen, enden binde i en knude for at sikre.

Ingen kommentarer: