\ "Job Creators \" og Tea Party Jihad

Sidste avis Kolonne:
Jeg plejer ikke læse en masse "berømthed" nyheder, men en eller anden grund, fangede en historie i online-udgaven af ​​den britiske avis The Guardian mit øje.


Ifølge The Guardian historien, for nyligt Oscar-vindende instruktør Steven Spielberg og Gwyneth Paltrow (der, som det viser sig, er Spielbergs guddatter) fik i en lille smule af problemer, når en motorbåd fra Spielbergs 85-meter yacht, den Seven Seas, fik lidt for tæt på en strand på Sardinien.


Svømmere var hurtige til at ringe i Coast Guard, som slog en bøde på 172 euro (cirka 247 dollars) på Spielberg for overtrædelse af Italiens strenge love om stranden sikkerhed.


Min første tanke ved læsningen af ​​denne historie var, "Heck, han burde bare omdøbe båden" Job Creator 'og komme tilbage til Amerika. I dette politiske miljø, kunne han gøre hvad som helst han ønskede: kørt over fiskerne, styrte i havnen, generelt opfører sig som de Rodney Dangerfield karakter i 'Caddyshack' gjorde, da han fik på sin båd ".


Se, takket være no-skatter-on-the-rige retorik, der har fået mandat af de fanatiske wild-eyed mullaher af Tea Party Jihad (eller Teahadists, som jeg kalder dem), hvad der plejede at være kendt som "rige mennesker "nu" job skabere. "Og Gud forbyde nogen at gøre noget, der kan forstyrre det sarte følelser JCS, som beder dem om at betale deres rimelige andel til driften af ​​dette land.


Ifølge formanden for House, Cryin 'John Boehner "Alene truslen om skat vandreture skaber usikkerhed for jobskabere, usikkerhed, der resulterer i mindre risikovillighed og færre job."


Hør det? Selv taler om at bede JCS til pony op et par mere sekel er tilbøjelige til at få dem til at krølle op som snegle i deres skaller og tage de jobs med sig. Miljø-og finansielle bestemmelser? Fuhgeddaboudit. Vi kan ikke gøre det "jobskabere" vred.


Denne guddommeliggørelse af den såkaldte "job skabere" er blevet så rodfæstet, at jeg faktisk har overvejet at få en nummerplade, der siger "JOBCREATOR", så jeg kunne køre så hurtigt, som jeg vil, og aldrig få min bil inspiceret. Den 15. april vil jeg bare skrive "Job Creator" på min skat form, sende den i, og fortælle IRS at gå pund sand. Og hvis nogen vover at krydse mig, jeg truer med at sic John Boehner eller Mitch McConnell på dem.


Det eneste problem er, den ofte gentagne påstand om, at "hvis vi beskatter de rige, vil det dræber job" er en crock. Efter alt var Bush den Yngre en skat-cuttin 'Fool (bogstaveligt talt), og The Wall Street Journal (ikke ligefrem en bastion for liberalismen) kaldte sin track record på job "de værste på rekord."


Ifølge The Wall Street Journal, The Bush administration "oprettet omkring 3 millioner arbejdspladser (netto) i løbet af sine otte år, en brøkdel af de 23 millioner job skabt under præsident Bill Clintons administration og kun lidt bedre end præsident George HW Bush gjorde i sine fire år i kontor. "


Alligevel Teahadists virke som Clinton-æraen skattesatser er så afskyelige et eksempel på regeringens tyranni, at de er helt villige til, endda ivrige efter at selvmord-bombe hele økonomien til at stoppe dem fra nogensinde at komme tilbage.


Som så ofte sker, hverken historie eller matematik er god til Teahadist dogme. Center for American Progress kigget på tallene og fundet, at den øverste skattesatser bære lidt eller ingen relation til jobvækst.
I virkeligheden, bemærker de, "I de sidste 60 år har jobvæksten faktisk været større i år, hvor den øverste indkomstskattesats var meget højere end den er nu. ... For eksempel, i år, hvor den højeste marginale rente var mere end 90 procent den gennemsnitlige årlige vækst i den samlede lønsum beskæftigelse var 2 procent. I år, hvor den højeste marginale rente var 35 procent eller mindre - som det er nu - beskæftigelsen steg med gennemsnitligt blot 0,4 procent ".
Yderligere, "Når marginalskatten er 50 procent eller derover, årlig vækst i beskæftigelsen i gennemsnit 2,3 procent, og da kursen var under 50, vækst var halvdelen."


Lang historie kort, lavere skatter på de velhavende ikke er lig med flere arbejdspladser. De aldrig har. Det er bare endnu en af ​​de lange ulemper den filippinske regering kører på folk, spiller på økonomisk frygt for at høste flere skattelettelser for de samme fede katte, der vil højst sandsynligt bruge de ekstra penge til at give sig selv store bonusser til afsendelse af job i udlandet.


Må ikke falde for det.

Ingen kommentarer: