NRDC Dyrkning Green Awards

Natural Resources Defense Council (NRDC) har i dag meddelt, at det 2011 Dyrkning Green Awards, i fire kategorier. De udmærkelser gik til:
Mad Producer: Jim Cochran, stifter og medejer af Swanton Berry Farm, begyndte de første kommercielt succesfulde økologiske jordbær drift i Californien og de første 100 procent organiserede økologisk gård i nationen. Jim ikke alene hjulpet kickstarte den økologiske jordbær branchen, men er også opmuntrende rimelig praksis på arbejdsmarkedet blandt bæredygtig avlere.

Unge Mad Leader (ny kategori): Molly Rockamann, grundlæggeren af ​​non-profit organisation EarthDance Farms i Ferguson, MO, vandt for hendes indsats for at opdyrke en ny generation af bæredygtigt landbrug stewarder i Midtvesten. Gennem Molly unikke elevprogram, by St. Louis beboere - lær det komplette cyklus af økologisk landbrug fra frø til markedet - med alderen fra fem årtier.

Viden Leder: Chef Ann Cooper er en fremragende leder i den nationale bevægelse for at sikre, at alle børn har adgang til nærende mad i skolen. Kendt som "Renegade Frokost Lady", Ann begyndte Food familielandbrug Foundation, som giver skoler med de værktøjer og vejledning, de har brug for at overgangen fra over-forarbejdede måltider til sunde, friske ingredienser på et begrænset budget. Ann's dag job er i skyttegravene i Boulder Valley School District, hvor hun er ved at forvandle frokost menuer i hele 48-skoledistrikt, ligesom hun har gjort før på øst-og vestkysten.

Business Leader: Pam Marrone er adm. direktør og grundlægger af Marrone Bio Innovations, en førende udvikler af miljøvenlige ansvarlig biopesticider base i Davis, Californien. MBI's produkter bruger naturligt forekommende materialer, såsom planter og mikroorganismer til at hjælpe avlerne bekæmpelse af skadedyr, vedligeholde udbytter, og mindske risikoen for menneskers sundhed og miljøet ofte forbundet med konventionelle pesticider. Efter at have indledt tre succesfulde virksomheder til at udvikle biobaserede pesticider alternativer, har Pam skabt en stærk forretningsmodel i et hastigt voksende industry.From den NRDC pressemeddelelse:
"Med dobbelt whammy af stigende efterspørgsel efter fødevarer og stigende miljømæssige udfordringer, har vi brug for en fødevare, der kan producere mere, mens du bruger færre naturlige ressourcer," siger Jonathan Kaplan, Senior Policy Specialist hos NRDC. "Disse Dyrkning Green Award vinderne er at give ledelse er nødvendig for at få til at ske. De inspirerer os alle. "

Ingen kommentarer: