Swimming pools og landskabspleje problemer

Hvis du har landskabspleje problemer med swimming pool område, der er nogle ting, du behøver at vide. Ikke alle problemer med beplantning er indlysende. Nogle typer af landskabsarkitektoniske kan skabe problemer, og nogle kan løse dem. I nogle tilfælde er det også tilrådeligt at tale med din lokale pulje leverancer ekspert om eventuelle spørgsmål, som landskabspleje kan forårsage.

Landskabspleje-Hvad er årsagen til problemer

I nogle tilfælde har landskabspleje utilsigtede virkninger:
Træer med store rødder for plantet tæt på poolLandscape funktioner giver adgang over swimmingpoolen fencePlants eller funktioner udgøre en risiko for at samle systemsFencing, træer eller andre funktioner blokere sollys, eller ikke blokere det enoughEffects på jorden i større landskabspleje værker (især på ler ), som kan påvirke puljen base og liningThese væsentlige strukturelle spørgsmål, der berører puljen på forskellige måder. Du kan se, hvorfor du nødt til at overveje disse effekter, fordi nogle af dem kan give store, dyre problemer.

Til at håndtere disse problemer:

En landscaper vil være i stand til at korrigere landskabsarkitektoniske problemstillinger problemer ganske let, men hvis puljen er blevet fysisk beskadiget eller sin base kompromitteret, vil du brug for nogle professionelle råd fra din pool leverandør.

Bemærk: I nogle tilfælde er det en meget god idé at arrangere et "møde i sind" mellem din landscaper og pool leverandør. Mellem dem, at de har den tekniske viden til at løse både pool og landskabspleje spørgsmål.

Landskabspleje og pool-systemer problemer

En anden type af problem, der ofte ikke er indlysende, er virkningen af ​​miljøet på pool systemer. En kritisk system som en pulje pumpe, for eksempel, behøver ikke at være omgivet af invasive planter, eller har udhængende grene dryp på det efter regn. Jord materialer som forme og svampe kan også invadere elektriske systemer, især hvis området omkring dem er naturligt fugtig.

Et andet fælles problem er, at nogle landskaber giver naturlige levesteder for dyr som mus, insekter og rotter, som alle kan beskadige elektrisk udstyr. (Nogle typer af lille hus myrer faktisk foretrækker at reden i varme miljøer som elektriske huse, og de ødelægger ledningerne i processen. De har endda reden i elektriske timere.) Det er tilrådeligt at klare disse områder, og genskabe landskabet til et mere sikkert miljø .

Den eneste anden part, som kan blive involveret i denne proces er en indhegning entreprenør, hvis det er nødvendigt at justere, installere eller foretage alle nødvendige hegn værker. Nogle landscapers kan være i stand til at gøre dette som en del af den generelle værker, eller blot arbejde omkring de eksisterende hegn. Fægtning entreprenører kan også installere privatliv skærme hvis det er nødvendigt.

Sætte din landscaper at arbejde på de problemer,

Landscapers kan gøre enhver poolområde til en smuk oase. Processen er temmelig ligetil:
Samråd med landscaper (og pool leverandør, hvis nødvendigt) Site Survey og diskussion af issuesPlan preparationCheck at se, om alle lokale myndighedsgodkendelser der kræves for worksQuote processThe resultat vil være en stor, anlagt pool miljø, uden yderligere problemer. Ring til din lokale landscaper, og se, hvad der er muligt.

Ingen kommentarer: